40 Jarig Jubileum

  Op zaterdag 24 mei 2014 vierde Gennep Cougars haar 40-jarig bestaan!
  We hebben dit gedaan in de beste Cougars traditie: natuurlijk met een sportgebeuren, maar vooral ook met een groot feest!

  Voor het feest keerden we terug naar de heilige vloer van de oude sporthal aan de Picardie in Gennep. Deze met onze zweetdruppels doordrenkte hal werd omgetoverd tot een feesttempel en uiteraard werd iedereen de gelegenheid geboden om oude herinneringen op te halen, sterke verhalen te vertellen, lief en leed te delen en kennis te maken met de lokale basketbalsterren van toen en nu.

  Om het geheugen op te frissen werden oude foto’s, krantenartikelen en attributen getoond. Er waren spelers en speelsters van alle niveaus, bestuursleden en sponsors uit alle decennia van de bestaansgeschiedenis van onze club op deze reunie. 

  Het programma was als volgt:

  proball• 14.00 Skills-clinic voor jeugdleden door Proball. Hierbij worden stootkussens, speedladders, ballen, hordes etc. gebruikt i.c.m. met coole muziek!

  • 17.00 REUNIEWEDSTRIJDEN VOOR ALLE (OUD-)LEDEN in de nieuwe sporthal aan de Picardie in Gennep (zaal open vanaf 16.30 uur)

  • 19.00 BUFFET (in de foyer van de oude sporthal)

  • 20.30 AANVANG FEESTAVOND voor leden, oud-leden, (oud)bestuursleden en sponsors in de oude sporthal, ws tot +/- 1.00u.

  youtibe reunieCoupress: Maart en April 2014

  Coupress maart pic1Coupress april pic1