• Beurtenschema tweede helft

  4 feb 2022
 • Afgelopen zondag is na een stilstand de competitie weer begonnen. In de Nederland basketbal app kunnen jullie de wedstrijden voor je team en voor de gehele vereniging weer vinden. En alle wedstrijden die hierin staan, zijn ook definitief. Waar er nog wijzigingen plaats moeten vinden, zal altijd de trainer/coach van een team geinformeerd worden.
   
  Het beurtenschema voor de tweede helft is ook bekend. Kijk op de pagina Beurtenschema. Hierin staan alle scheids- en tafelbeurten per team en per persoon. Kijk hier goed naar en noteer deze beurten in je agenda. Zoals altijd: ruilen mag en probeer dit binnen je team te doen, maar je blijft zelf verantwoordelijk om deze beurt in te vullen.
   
  Om wat meer zekerheid te hebben dat ook de tafel beschikbaar is in de huidige (covid) situatie, hebben we een derde tafelaar toegevoegd zodat we niet direct vastlopen mocht er iemand door quarantaine verhinderd zijn. Voor de jeugdwedstrijden t/m de U14, hebben we hiervoor een ouder van het betreffende team ingedeeld. Hopende dat we hiermee het aangename, het kijken van een leuke wedstrijd, kunnen combineren met de noodzaak van een tafelbezetting.
   
  Door alle Corona perikelen is het schema voor deze 2e seizoenshelft drukker en langer geworden. Toch hebben we als vereninging geprobeerd om een zo duidelijk mogelijk schema voor iedereen te maken.
   
  Waarbij we hopen dat iedereen beseft hoe belangrijk het is dat iedereen deze beurten invult om wedstrijden door te laten gaan.
   
  Met vriendelijke groet,
  Bestuur Gennep Cougars