• Gratis proberen

  Basketbal is een teamsport waar je mee kunt beginnen vanaf ongeveer 6 jaar. Vanaf ongeveer 8 jaar doet onze jeugd mee aan de competitie. Bij de senioren is er ook de mogelijkheid om recreatief te basketballen (zelf trainen met een groepje zonder trainer en zonder competitie). Je kunt niet vroeg genoeg beginnen maar bent nooit te oud om ook te komen basketballen!

  Wil je het basketballen graag een keer proberen? Je mag bij ons altijd 4 keer gratis en vrijblijvend meetrainen om te bekijken of je het leuk vindt. Aanmelden voor de proeftraining kan via tc.cougarsgennep@gmail.com. In overleg met Technische Commissie (TC) wordt er dan gekeken bij welk team je kunt aansluiten. Het overzicht van alle trainingstijden vind je hier.

 • Word lid!

  Lid worden
  Heb je 4x meegetraind en wil je lid worden? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in! Wij nemen daarna contact met je op.

  Lidmaatschap - welke kies ik?
  In het aanmeldformulier hieronder kun je kiezen uit vijf opties. Lees de beschrijving goed voordat je een keuze maakt. Twijfel je welke optie bij jouw situatie past of heb je andere vragen over je inschrijving? Neem dan contact op met de ledenadministratie via leden.gennepcougars@gmail.com. Alle informatie over de leeftijdscategorieën en contributietarieven vind je hier.

  Keuzemogelijkheden aanmeldformulier Gennep Cougars:

  • BASKETBAL – Week/3x3: Momenteel bieden wij (nog) geen 3x3 basketbal aan.
  • BASKETBAL – Week/Basketbal: Iedereen die met een team mee wil trainen en competitie spelen en geboren vóór 2014 kiest deze optie.
  • BASKETBAL - Week/Recreatief: Iedereen die zelf wil trainen met een groepje maar zonder trainer kiest voor deze optie.
  • Niet spelend: Iedereen die zich voor de club wil inzetten als trainer, coach, scheidstrechter of bestuurder kiest deze optie.  
  • Vereniging: Voor iedereen die wil gaan basketballen en geboren is in 2014 of later.

  In uitzonderingsgevallen is het mogelijk voor jeugdleden om geen competitie te spelen in overleg met de TC. Neem dan voor de aanmelding contact op met de TC via tc.cougarsgennep@gmail.com.

  Voorwaarden en verplichtingen
  Met het invullen en versturen van onderstaand aanmeldformulier geef je aan op de hoogte te zijn van onze privacy statement en akkoord te zijn met de algemene voorwaarden. Lees deze goed door.

  Automatische incasso
  Met het invullen en versturen van onderstaand aanmeldformulier, geef je Gennep Cougars toestemming om de contributie middels automatische incasso te innen.

  Cougars merchandise
  Wil je helemaal in Cougars stijl trainen? Kijk dan bij Merchandise voor onze mooie trainingsshirts, truien en meer. Niets is verplicht maar leuk is het natuurlijk wel.

 • Aanmeldformulier Gennep Cougars

  Lidmaatschap

  Het belangrijkste deel van je aanmelding bij Gennep Cougars is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen Gennep Cougars kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

  Voormalige of huidige vereniging

  Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de NBB?
  Vul dan indien bekend onderstaande gegevens in.

  Je gegevens

  Adres

  Contact

  Bankgegevens

  De vereniging zal periodiek een contributiebedrag in rekening brengen. Voor het innen van de contributie hebben we een IBAN-nummer nodig.

  Opmerkingen

  Heb je voorkeuren voor de spelvorm, het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministrateur van Gennep Cougars wilt meegeven? Geef dat dan hieronder aan.

  1000

  Privacyverklaringen

  Lees de onderstaande privacyverklaringen van Gennep Cougars en de NBB goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe Gennep Cougars en de NBB omgaan met persoonsgegevens.