• Gratis proberen

  Wil je het basketballen graag een keer proberen? Je mag bij ons altijd 4 keer gratis en vrijblijvend meetrainen om te bekijken of je het leuk vindt. Kids t/m 12 jaar starten dan in de Rookies groep. Zo krijgen kids de kans om de basis goed te leren en kunnen ze zodra ze er klaar voor zijn aansluiten bij hun leeftijdsgroep en meedoen met de competitie. Kijk hier voor meer informatie over de Rookies groep. Aanmelden voor proeftrainingen kan via gennepcougars@gmail.com.

 • Word lid!

  Lid worden
  Heb je de proeflessen gehad en wil je lid worden? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in! Wij nemen daarna contact met je op. Heb je nog vragen over je inschrijving? Mail die dan eerst naar leden.gennepcougars@gmail.com.

  Lidmaatschap - welke kies ik?
  In het aanmeldformulier hieronder zie je 5 vormen van lidmaatschap, vink hier de tweede optie "BASKETBAL - Week/Basketbal" aan. Dan meld je je aan bij Gennep Cougars om met een team mee te trainen en competitie te spelen. Wil je alleen trainen en geen competitie spelen? Vink ook dan die tweede optie aan maar schrijf onderaan in het formulier bij het opmerkingenveld GEEN COMPETITIE. 

  Wil je echt recreatief lid worden bij de club, dus zelf trainen met een groepje maar zonder trainer? Dan vink je optie 3 "BASKETBAL - Week/Recreatief" aan.

  Voorwaarden en verplichtingen
  Met het invullen en versturen van onderstaand aanmeldformulier geef je aan op de hoogte te zijn van onze privacy statement en akkoord te zijn met de algemene voorwaarden. Lees deze goed door.

  Automatische incasso
  Met het invullen en versturen van onderstaand aanmeldformulier, geef je Gennep Cougars toestemming om de contributie middels automatische incasso te innen.

  Cougars merchandise
  Wil je helemaal in Cougars stijl trainen? Kijk dan bij Merchandise voor onze mooie trainingsshirts, truien en meer. Niets is verplicht maar leuk is het natuurlijk wel.

 • Aanmeldformulier Gennep Cougars

  Lidmaatschap

  Het belangrijkste deel van je aanmelding bij Gennep Cougars is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen Gennep Cougars kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

  Voormalige of huidige vereniging

  Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de NBB?
  Vul dan indien bekend onderstaande gegevens in.

  Je gegevens

  Adres

  Contact

  Bankgegevens

  De vereniging zal periodiek een contributiebedrag in rekening brengen. Voor het innen van de contributie hebben we een IBAN-nummer nodig.

  Opmerkingen

  Heb je voorkeuren voor de spelvorm, het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministrateur van Gennep Cougars wilt meegeven? Geef dat dan hieronder aan.

  1000

  Privacyverklaringen

  Lees de onderstaande privacyverklaringen van Gennep Cougars en de NBB goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe Gennep Cougars en de NBB omgaan met persoonsgegevens.