• Contributie

  • Onderstaande bedragen zijn in euro’s en per seizoen. Een seizoen loopt van september tot en met juni van het volgende jaar. De contributie is voor 1 training per week, voor een tweede training wordt de Toeslag tweede training berekend. Indien je geen competitie speelt maar alleen traint, krijg je de korting Geen competitie spelend.

  • Gezinskorting

    Hoe meer basketballiefhebbers in jouw familie, hoe meer korting je krijgt! We hebben namelijk de actie dat de derde persoon van een gezin (wonend op hetzelfde adres) slechts de helft van de contributie hoeft te betalen. Het vierde/vijfde/zesde gezinslid mag zelfs gratis lid worden van de vereniging! Spelen jouw familieleden bij ons en heb jij daardoor recht op korting? Geef dit bij een nieuwe aanmelding even aan bij de opmerkingen, dan houden wij hier rekening mee.

  • Jeugdfonds Sport

    Is er in de privé-situatie een financiële reden die het voor jouw kind moeilijk maakt om lid te worden van onze vereniging? Maak dan gebruik van het Jeugdfonds Sport! Het Jeugdfonds Sport is bestemd voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot en met 20 jaar die om financiële reden geen lid kunnen worden van een sportvereniging. Het Jeugdfonds wil deze kinderen en jongeren toch de mogelijkheid geven lid te worden van een sportvereniging als Gennep Cougars door het contributiegeld en benodigde attributen (grotendeels) te vergoeden.