• Grote Clubactie gaat weer van start!

  16 sep 2020
 • Het nieuwe seizoen is weer begonnen. Wat fijn dat we na deze onzekere periode weer kunnen basketballen. Dat betekent ook dat we de loten voor de Grote Clubactie kunnen gaan verkopen! Deze week worden de boekjes uitgedeeld.

  In principe verandert er niet veel ten opzichte van vorig seizoen. Wel vragen we je om als lotenverkoper op het volgende te letten als je langs de deuren gaat:

  • Bel aan en doe een stapje terug
  • Geef het lotenboekje af waarbij je geen handcontact te maken met de ander
  • Houd voldoende afstand en bedank je lotenkoper
  • En het belangrijkste: ga alleen langs de deuren als je niet ziek bent

  Verantwoord loten verkopen
  Wij zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers.
  Op de voorzijde van het lotenboekje staat een online verkooplink www.clubactie.nl/lot én er staat een QR-code die op afstand gescand kan worden met de telefoon.
  Zo maken we het zo veilig mogelijk voor onze leden om loten te verkopen.

  Door deze loten te verkopen, krijgt Gennep Cougars de extra inkomsten die we vooral in deze periode hard nodig hebben. Maar liefst 80% van de lotenopbrengst (dat is €2,40 per verkocht lot) gaat direct naar onze clubkas en dat investeren we uiteindelijk weer in jou. Heb je je boekje vol? Vraag dan een nieuw boekje via je trainer!

  Omdat de Grote Clubactie voor onze vereniging een belangrijke inkomstenbron is, hebben we een verplicht aantal loten vastgesteld per spelend lid. Indien je de verplichte loten niet verkoopt, wordt dit bedrag bij de contributie opgeteld. Uiteraard ontvang je dan wel zelf de loten.

  De loten worden als volgt verdeeld:

  • 4 loten voor jeugdige spelers 
  • 7 loten voor senioren

  Voor elk lot dat je meer verkoopt dan het hierboven vermelde aantal (4 of 7 loten), krijg je ook nog eens een bedrag voor je eigen spaarpot. Dit bedrag wordt na afloop van de actie uitgedeeld. Je kunt er dus ook wat mee verdienen en je kunt er zelfs prijzen mee winnen! Dit doen we om de lotenverkoop te stimuleren.

  Waar kun je voor sparen?
  Verkoop je 40 lootjes dan mag je een T-shirt (grijs of wit) uitkiezen. Uiteraard krijg je daarbij ook het bedrag per lot dat je bovenop de verplichte loten verkoopt.  De top 3 verkopers krijgen daar bovenop nog twee kaartjes voor een eredivisiewedstrijd van de Heroes in Den Bosch!

  • Cougars T-shirt (grijs of wit)

  Bij 40 verkochte loten krijg je als jeugdlid dus een Cougars T-shirt (grijs of wit) en geld voor je spaarpot

  • 2 kaartjes eredivisiewedstrijd Heroes in Den Bosch

  De top 3 verkopers krijgen ook nog ieder 2 kaartjes voor een eredivisiewedstrijd van de Heroes in Den Bosch. Natuurlijk als je er meer dan 40 hebt verkocht ontvang je ook nog een T-shirt én een bedrag per verkocht lot.

  Alle verdiensten (het spaargeld, de shirts en de Heroes kaartjes) worden uitgereikt bij een thuisweekend in november/december. De datum hiervan maken we later bekend.

  Voor het bestellen van meer loten(boekjes) en voor eventuele vragen kun je terecht bij Richard Teunesen via 06-42561821.

  Lever je lotenboekjes vóór 1 november weer in bij je trainer/coach!!

   
  Bedankt en heel veel succes namens het bestuur,
  Sander Artz, Wim Tebarts, Johny Mo, Stein van Rumund en Richard Teunesen