• Lockdown - basketball stilgelegd

  16 dec 2020
 • Beste leden, ouders, verzorgers en geïnteresseerden,
   
  Maandagavond kondigde het kabinet strenge maatregelen aan in de strijd tegen het coronavirus, ons land gaat in lockdown. Hierbij de nieuwe update vanuit Gennep Cougars en wat het voor ons en jullie betekent op het gebied van basketbal.
   
  Door de maatregelen van maandagavond, kunnen we helaas per direct geen basketbal meer aanbieden in de binnenruimtes. Daar dat er vanaf de U20 vorige week voor de eerste keer getracht is om te trainen (dames zouden nog volgen), bleek dit helaas maar van korte duur te zijn. De maatregelen gelden vooralsnog tot 19 januari 2021. De sporthal en gymzalen zijn dan ook per direct gesloten. 
  Er mag buiten uiteraard gebasketbald worden (of thuis), met maximaal 2 personen zolang er minimaal 1,5 meter tussen zit. Kinderen en jongeren t/m 17 jaar mogen buiten blijven sporten en hoeven geen 1,5 meter afstand te houden. We raden het iedereen aan om nog lekker in beweging te blijven en bijvoorbeeld wat oefeningen qua basketbal thuis te gaan doen. We zullen hier digitaal materiaal voor verzorgen.
   
  We zien deze tijd als een tijd waarin we een soort van kleine "winterstop" hebben. In principe gaat het gelukkig hierbij maar om 3 extra weken aangezien we in de kerstvakantie sowieso niet zouden trainen. 
   
  Volgende week dinsdag (22 december) willen we graag om 19.30 - 21.00 uur een ALV (Algemene Ledenvergadering) houden. De agenda sturen we komende week nog rond. Deze vergadering wordt uiteraard digitaal gehouden en we hopen dan ook op veel animo! We sturen alle leden, ouders en verzorgers (van wie wij een e-mailadres hebben) een link toe. Voor degenen die digitaal aanwezig zijn bij de ALV, hebben we naderhand een leuke verrassing. Voor de ALV willen we jullie allen uitnodigen, ook o.a. de dames, daar dat jullie (nog 😉) geen lid zijn van de vereniging, maar we jullie wel op de hoogte willen houden.
   
  We hadden jullie laten weten dat leden hun verdiensten van de Grote Clubactie lotenverkoop deze week op de training zouden ontvangen, dat kan nu helaas ook niet meer. Wanneer we het Cougars jeugdtoernooi weer mogen voortzetten, plannen we een moment in voor de Grote Clubactie uitreiking!
   
  Nogmaals: we vinden het echt ontzettend jammer dat we allemaal in deze situatie zitten, maar we moeten even door de zure appel heen bijten. We hopen binnenkort snel weer wat meer basketbal aan te kunnen bieden!
   
  Mvg,
  Bestuur Gennep Cougars