• Seizoen beëindigd, hoe nu verder?

  25 mrt 2020
 • De wedstrijden en trainingen voor dit seizoen zijn definitief stilgelegd. Een officiële mededeling van de bond is eergisteren verstuurd waarin staat dat de competitie ten einde is waarbij (helaas voor diegene die op koers waren) ook geen kampioenen worden aangewezen. 

  Er staat ons als vereniging een uitdagende tijd te wachten waarin we ook jullie steun vragen. Vragen zoals: wanneer kunnen we weer een balletje gooien en wanneer zie ik mijn teamgenoten weer, zijn vragen die wij niet kunnen beantwoorden, we kunnen alleen hopen dat eenieder gezond blijft en anders gezond uit de strijd komt.

  De contributie-inning van het derde kwartaal is wat verlaat. Deze had (zoals in het infoboek gemeld staat) eind februari moeten plaatsvinden. Onze excuses daarvoor dat deze aan de late kant is. Deze derde inning heeft betrekking op de periode januari t/m midden maart, waarin er nog geen sprake was van het Corona virus en er gewoon nog getraind kon worden. Dit bedrag wordt komende vrijdag bij ieder geïnd middels de automatische incasso.

  We begrijpen dat iedereen zich afvraagt of er een mogelijkheid is om minder contributie in rekening te brengen nu het seizoen vanwege het Corona virus eerder is beëindigd. We zijn hier naar aan het kijken. We zoeken onder andere uit of we via Optisport en de NBB een compensatieregeling kunnen treffen.

  We willen jullie dan nadrukkelijk vragen om de incasso's NIET stop te zetten. Mochten er betalingsproblemen voordoen (bijvoorbeeld voor ZZP'ers), mag er altijd gebeld worden met de voorzitter (Richard Teunesen 06-42561821) om te kijken wat we in die uitzonderlijke situatie kunnen doen. Deze informatie zal vertrouwelijk en discreet behandeld worden.

  Wat betreft de contributie inning van het vierde kwartaal wachten we dus nog even op nadere berichtgeving vanuit de gemeente en de bond. Zodra wij meer informatie hebben, zullen wij dit jullie zo snel mogelijk laten weten.

  Rest ons als vereniging jullie allemaal veel gezondheid toe te wensen en sterkte in deze tijden. 
  Positief dingetje: we zullen nog meer zin hebben om straks weer te gaan basketballen!!