• Talententraining 28 maart in Gennep

  1 mrt 2021
 • Beste spelers, ouder, begeleider,

  Basketbal Academie Limburg (BAL) organiseert in samenwerking met de Nederlandse Basketball Bond (NBB) elk jaar extra trainingen voor talenten in de regio Zuid (Limburg, Noord-Brabant & Zeeland). Door de coronamaatregelen is het dit seizoen niet mogelijk geweest om dit op de gebruikelijke manier te doen. Daarom komt Basketbal Academie Limburg met “BAL on Tour”!

  Talentontwikkeling
  Het regionaal talenten centrum in regio Zuid is Basketbal Academie Limburg (BAL). Dit centrum is binnen Limburg, Noord-Brabant & Zeeland verantwoordelijk voor de opleiding van talentvolle meisjes en jongens. Onder regie van de NBB wordt een fulltime opleidingsprogramma samengesteld wat ervoor moet zorgen dat de beste basketbalsters of basketballers zo goed mogelijk worden opgeleid onder leiding van een professionele coaching staf en top faciliteiten.

  BAL on Tour
  Naast het opleiden van talent houdt BAL zich ook bezig met de herkenning van het talent in de regio. Iets anders dan het afgelopen seizoen, zal BAL een aantal trainingen verzorgen, verdeeld over de komende maanden. Op 28 maart komen we naar Gennep!

  • trainingen voor jongens en meisjes
  • er wordt niet geselecteerd, iedereen is welkom
  • traningen worden verzorgd door trainers van BAL
  • uitdagende oefeningen om je individuele skills te laten zien.

  Wanneer?
  De training in Gennep is op zondag 28 maart van 10:00-12:00 (uiterlijk 9.45u aanwezig zijn) op het buitenveld bij de Locomotief in Gennep (ter hoogte van Willem Boyeweg 27, 6591 ZT Gennep).

  Voor wie is de training?
  Jongens geboren in 2007 t/m 2009
  Meisjes geboren in 2006 t/m 2009

  Voor Basketbal Academie Limburg is het belangrijk om te zien welke kansrijke spelers zich in zuid Nederland bevinden, maar je gaat ook vooral lekker basketballen. Grijp deze kans en laat zien wat je kunt!

  Let op: Door de coronamaatregelen is het voor ouders niet mogelijk om te blijven en de trainingen te bekijken.

  Aanmelden
  Spelers kunnen zich aanmelden via de volgende link: https://forms.gle/vAcjzrvwYEw1HEZv5
  Mocht dit niet lukken, probeer bovenstaande link te kopiëren naar de adresbalk van je browser. Werkt dit ook niet, kan er gemaild worden naar: stephanie@balimburg.nl.

  Meenemen naar training
  - Basketbal (maat 6 of 5)
  - Bidon met drinken
  - Warme sportkleding en schoenen

  Bij vragen kun je je richten tot de ondergetekende.

  Met vriendelijke groet,

  Stephanie Janssen

  Basketbal Academie Limburg