• Gratis proberen

  Wil je het basketballen graag een keer proberen? Je mag bij ons altijd 4 keer gratis en vrijblijvend meetrainen om te bekijken of je het leuk vindt. Kids t/m 12 jaar starten dan in de Rookies groep. Zo krijgen kids de kans om de basis goed te leren en kunnen ze zodra ze er klaar voor zijn aansluiten bij hun leeftijdsgroep en meedoen met de competitie. Kijk hier voor meer informatie over de Rookies groep. Aanmelden voor proeftrainingen kan via gennepcougars@gmail.com.

 • Word lid!

  Lid worden
  Heb je de proeflessen gehad en wil je lid worden? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in! Wij nemen daarna contact met je op. Heb je nog vragen over je inschrijving? Mail die dan eerst naar leden.gennepcougars@gmail.com.

  Competitie spelen
  Wil je competitie spelen? Vul dan Ja in bij Competitie. Wil je alleen trainen? Vul dan Nee in bij Competitie.

  Voorwaarden en verplichtingen
  Met het invullen en versturen van onderstaand aanmeldformulier geef je aan op de hoogte te zijn van onze privacy statement en akkoord te zijn met de algemene voorwaarden. Lees deze goed door.

  Automatische incasso
  Met het invullen en versturen van onderstaand aanmeldformulier, geef je Gennep Cougars toestemming om de contributie middels automatische incasso te innen.

  Cougars merchandise
  Wil je helemaal in Cougars stijl trainen? Kijk dan bij Merchandise voor onze mooie trainingsshirts, truien en meer. Niets is verplicht maar leuk is het natuurlijk wel.

 • Aanmeldformulier Gennep Cougars

  Voornaam *
  Tussenvoegsel
  Achternaam *
  Geslacht *
  Geboortedatum *
  Competitie *
  Straatnaam *
  Huisnummer *
  Nummertoevoeging
  Postcode *
  Plaats *
  Telefoonnummer *
  Email *
  EmailHerhalen *
  Iban *
  Opmerkingen
  Captcha *
  Velden met een * zijn verplicht!